tribute to the cats band op herhaling

Er is een nieuwe datum (en een nieuwe locatie) gevonden voor het geannuleerde optreden van ‘The Tribute To The Cats Band’ eerder dit jaar op 21 maart in Wijhe. Zaterdag 24 oktober verzorgen ‘The Cats’ een spetterend, liefst drie en half uur durend optreden in zalencentrum Reimink aan de Dorpsstraat 2 in Lemelerveld. Voor deze accommodatie is gekozen omdat het dit jaar niet lukt in Wijhe. De sporthal wordt verbouwd.

Voor de mensen die nog entreekaarten hebben van het geannuleerde optreden kunnen deze kaarten terugsturen, voorzien van naam en adresgegevens, naar Café De Oranjerie, Langstraat 33, 8131 BA in Wijhe. Terugbrengen mag natuurlijk ook en is wel zo gezellig. Zij krijgen 7,50 euro korting voor dit nieuwe concert. Kaarten in de voorverkoop zijn bij Café De Oranjerie in Wijhe en bij zalencentrum Reimink in Lemelerveld te verkrijgen. Via internet gaat dit ook prima, surf dan even naar staging2.deoranjerie.com.

Aanvang van het voorprogramma op 24 oktober is om 20.00 uur, The Tribute To The Cats Band begint om 21.45 uur en heeft oud bandlid Wil Schilder bij zich als gast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.