Home / archiefcentraal / toekomstig raalter pretpark heeft al logo

toekomstig raalter pretpark heeft al logo

Als er ooit een pretpark in Raalte wordt gebouwd, dan is het logo al ontwikkeld. Leerlingen uit de groepen 7 van de Raalter scholen De Vogelaar en De Korenbloem haalden woensdag al hun creativiteit uit de kast bij hun bezoek aan Guts Communication.

“Tijdens de Jantje Beton Roefeldag gaan kinderen op ontdekkingsreis bij bedrijven in de buurt. De reclamemakertjes in de dop, die bij ons te gast waren, bedachten een naam voor het fantasiepark. Ook kleurden ze een logo. Het zou ons niets verbazen als er binnenkort een Bolleywood, X-land of Crazy Parc verschijnt in Salland…” aldus Martine Huisman en Barbara Jansen van het communicatiebureau.

Het bezoek aan Guts Communication was zeer geslaagd. “Net als diverse andere bedrijven in de regio, deden wij mee aan de Jantje Beton Roefeldag. Het is ontzettend leuk om te zien hoe creatief kinderen denken en handelen. De één wist in no-time een naam en logo te bedenken. De ander vroeg meer inspiratie. De eindresultaten waren ontzettend leuk. Het is natuurlijk ook wel spannend om een naam te bedenken voor een pretpark in de buurt”, vertelt Barbara.

“Om het gevoel van een echte deadline te creëren, hadden we ook een prijs.” Kayra Vulink won het Donald Duck vakantieboek. “Kayra had namelijk iets extra’s gedaan. Ze had behalve een naam en een logo ook een slogan bedacht. Heel slim. Eigenlijk waren alle logo’s heel inspirerend en doordacht ontworpen. Een dikke tien dus voor alle meiden!”

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.