tismawajewendband schittert op oerol

De ‘TiswajewendBand kijkt zéér tevreden terug op een lang weekend Terschelling. Het Raalter dweilorkest vermaakte zich prima op het culturele festival Oerol en was een ware attractie op het eiland. Vele toeschouwers vonden de ‘TismawajewendBand een verademing en goed passen tussen het artistieke geweld van de vele professionals.

In totaal werden er door de Raaltenaren acht spetterende optredens verzorgd, waarbij het publiek vaak betrokken werd bij de diverse acts. Vooral het nummer ‘Fire’ van de Pointersisters viel goed in de smaak. Bij dat nummer werden telkens drie vrouwelijke zangers uit het publiek geplukt, om onder begeleiding van de band mee te zingen. De toeschouwers genoten volop en lieten zelfs de leden van het dweilorkest ’s avonds niet met rust, want ook in burger werden de bandleden herkend. En zelfs op de boot terug naar vaste land werd de ‘TiswajewendBand nog verleid om een uur lang muziek te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.