theo kieftenbeld opnieuw beste driebander

Theo Kieftenbeld is voor de derde achtereenvolgende keer de beste driebander van de gemeente Raalte. De strijd om de eerste plek ging tussen Raaltenaar Kieftenbeld en Harry Grolleman uit Broekland, waarbij eerstgenoemde al voor de laatste ronde op moyenne had gewonnen. Het ging er dus om of Kieftenbeld als titelfavoriet ook deze laatste wedstrijd op zijn naam kon schrijven.

Vrijdagavond gingen de zes finalisten bij Laurel’s in Raalte van start met de finaleronde. Elke partij ging om twee gewonnen sets van tien caramboles. Met een aantal zeer verrassende partijen op vrijdagavond, beloofde de zaterdag een spannende finaledag te worden met nog drie rondes te spelen. Alle deelnemers maakten toen in theorie nog kans op de overwinning. Uiteindelijk ging de winst dus naar Theo Kieftenbeld met een moyenne van 0,799, ver boven het gemiddelde van 0,602.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.