stroomstoring deert straatspeeldag wijhe niet

Een stroomstoring in Wijhe brak de straatspeeldag woensdag tijdelijk op, maar al met al kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde dag. Dat er even geen muziek was en een enorme opblaasbare buikschuifbaan een korte periode niet opgeblazen was, mocht de pret kennelijk niet drukken. De organisatie had improvisatie genoeg om de straatspeeldag in Wijhe, op het veldje bij de Tellegenschool, te doen slagen.

Een brandweerauto werd woensdag als noodaggregaat ingezet, maar toen deze voor een klus moest uitrukken zat de organisatie helemaal zonder stroom. Gelukkig betekende dat niet het einde van de activiteiten, maar werd er druk op los gekleurd, vier op een rij gespeeld en kon iedereen zijn skelterrijbewijs halen. Niet veel later was de grote brandweerauto weer terug, kon de muziek weer aan en de (spring)luchtkussens worden opgeblazen.

De straatspeeldag, bedoeld om basisschoolleerlingen bewust te maken van het nut van buiten spelen, werd georganiseerd door Landstede Welzijn Olst-Wijhe. De activiteiten werden mede mogelijk gemaakt door een groot aantal scholen en bedrijven en de inzet van vele vrijwilligers, waaronder wethouder Cor van de Berg. Hij verrichte de officiële opening en omdat hij al voor de opening aanwezig was, hielp hij ook met het opbouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.