stoppelhaene lanceert een eigen kledinglijn

De organisatie heeft de shirts ontworpen in samenwerking met Hugo en Martijn ter Haar.

“Vele bezoekers van Stöppelhaene hebben er de afgelopen jaren al om gevraagd, maar vanaf nu kan het ook echt; een speciaal ontworpen Stöppelhaene-shirt kopen en dragen”, aldus de organisatie, die met gepaste trots spreekt over een eigen bescheiden kledinglijn. Op de shirts wordt in moderne SMS-taal verwezen naar Stöppelhaene eind augustus. “Iets om met trots deze zomer op stranden, terrassen en campings in binnen- en buitenland te showen.”

Voor 15 euro kunnen heren het shirt kopen bij Manmode Ter Haar of Knock Knock aan de Marktstraat 11 en dames bij Inmind aan de Marktstraat 3 in Raalte. En wie bij Annie Schulten of de VVV/ANWB in Raalte nu al een toegangskaart koopt (18 euro in de voorverkoop) voor donderdagavond 27 augustus (met optredens van Ilse DeLange, Miss Montreal, Don Diablo, De Sjonnies en Wolter Kroes) krijgt ook nog een flinke korting van maar liefst twintig procent. Kijk voor meer info op staging2.stoppelhaene.nl.