Home / archiefcentraal / spannende vogels op lemelerveld spettert

spannende vogels op lemelerveld spettert

Het nieuwe evenement ‘Lemelerveld SpetterT’, georganiseerd door de Stichting Olé, heeft afgelopen weekend voor de eerste maal plaatsgevonden. Zaterdagavond startte het programma bij het natuurbad Heidepark met een optreden van Enge Buren.

Zondag werden de activiteiten hervat met een koffieconcert, een expositie van amateur-kunstenaars en een gezellige fietstocht. Een spectaculaire en (voor de kids) spannende roofvogelshow gold als afsluiting van het officiële programma, waarna iedereen rustig kon nagenieten tijdens de barbecue. Onze fotograaf Annet van Raalten was erbij en maakte onderstaande fotoreportage.

Lees ook

In één avond wegwijs in lokale politiek

RAALTE – In één avond kennismaken met lokale politiek? Het kan! BurgerBelangen organiseert een compact …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.