shantykoor de stuwzangers trekt er op uit

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, met de Heinose dirigent Flip Jonkman, trekt er de komende periode weer op uit. Zo is het koor vrijdag 12 juni actief tijdens de weekmarkt in Olst en zaterdag 13 juni in het Duitse Recke.

Verder zijn de heren ook dit jaar uitgenodigd voor de Heinose Pompdagen. En een dag na Daggie Old Heino verzorgen de zangers diverse optredens tijdens de landelijk bekende Fancy Fair in Vorden. Ook kun je met De Stuwzangers kennismaken tijdens het Dagje Mooi Vilsteren, de Ommer Bissingh, de Blauwe Bogendagen in Dalfsen en tijdens de Hollandse Markt in Lemele. Maar ook het Korenfestival in Lemelerveld en de Vechtdagen in Ommen kunnen rekenen op muzikale ondersteuning vanuit Vilsteren. Overigens komen de koorleden uit de gehele regio. Voor meer info over De Stuwzangers kun je altijd terecht bij Ben Meulman: 0529-458307.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.