sfeervol optreden de stuwzangers in recke

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, met de Heinose dirigent Flip Jonkman, heeft zaterdag een sfeervol optreden verzorgd in het Duitse Recke, de partnergemeente van Ommen.

De gemeente Ommen bracht na vijf jaar – met maar liefst vier volle bussen – weer een bezoek aan het Duitse Recke. Tijdens de openingsceremonie speelde de plaatselijke trots van Recke het Wilhelmus en fanfareorkest De Bazuin uit Ommen het Duitse volkslied. Het werd al snel duidelijk dat De Bazuin zich beter had voorbereid. Daarna werd er vooral gezongen en gedanst. De slotmanifestatie met De Stuwzangers en een mannenkoor uit Recke was grandioos.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.