Home / archiefcentraal / sebastiaan ardesch wint hackneyspektakel

sebastiaan ardesch wint hackneyspektakel

Sebastiaan Ardesch uit Lemelerveld heeft zaterdag het hackneyconcours op eigen bodem gewonnen. Onder wisselende weersomstandigheden was Ardesch met James de beste op de mooie terreinen van Paardensportvereniging Lemelerveld.

De opkomst bij het concours was super, want bijna elke rubriek telde minimaal tien deelnemers. Ook werd er zeer fanatiek gestreden in alle rubrieken. Dana Rovers uit Lemelerveld behaalde met Surprice Gusty een mooie derde plaats. Frits Rovers werd met zijn tweespan vierde. Hij had Surpirce Gusty en Surprice Mathie ingeschakeld. Verder gaf de plaatselijke menvereniging De Koets’n Moat’n nog twee demonstraties, met onder andere vier mooie zwarte Friezen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.