sebastiaan ardesch wint hackneyspektakel

Sebastiaan Ardesch uit Lemelerveld heeft zaterdag het hackneyconcours op eigen bodem gewonnen. Onder wisselende weersomstandigheden was Ardesch met James de beste op de mooie terreinen van Paardensportvereniging Lemelerveld.

De opkomst bij het concours was super, want bijna elke rubriek telde minimaal tien deelnemers. Ook werd er zeer fanatiek gestreden in alle rubrieken. Dana Rovers uit Lemelerveld behaalde met Surprice Gusty een mooie derde plaats. Frits Rovers werd met zijn tweespan vierde. Hij had Surpirce Gusty en Surprice Mathie ingeschakeld. Verder gaf de plaatselijke menvereniging De Koets’n Moat’n nog twee demonstraties, met onder andere vier mooie zwarte Friezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.