Home / archiefcentraal / scouting olst wijhe scoort goed in baarn

scouting olst wijhe scoort goed in baarn

De patrouille van KVLS Olst-Wijhe (met Ties Siemann, Lotte Valk, Jeroen Rinzema, Marije Siemann en Kevin Taal) heeft tijdens het pinksterweekend een prachtige prestatie neergezet in Baarn, waar ruim honderd patrouilles uit het hele land streden om de titel: Beste patrouille van 2009.

De scouts uit Olst-Wijhe hadden zich begin april tijdens een regionale scoutingwedstrijd in Lochem geplaatst voor de landelijke finale. Tijdens de finale in Baarn moesten de scouts afgelopen weekend, onder goede weersomstandigheden, laten zien hoe goed en slim ze zijn in kamperen, eten koken, hike lopen en het uitvoeren van diverse scoutingspellen binnen het thema ‘Fata Morgana’. Voor het opbouwen van het kamp, het lopen van de hike en het eten koken scoorde KVLS zeer hoog. De patrouille uit Olst-Wijhe eindigde uiteindelijk op plek zestien, een fantastisch resultaat!

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.