schutte informatisering duikt de rallysport in

Tijdens de officiële presentatie van de nieuwe Nissan 350Z, waarmee Eric Bolhaar en Annemieke Hulzebos zowel het NK als de Nissan Challenge gaan rijden, werd woensdag bekendgemaakt dat Schutte zich voor drie jaar als sponsor aan het team heeft verbonden.

Het rallyteam, met Eric Bolhaar als rijder en Annemieke Hulzebos als navigatrice, maakt deel uit van het Deltion Rallyteam. Het Deltion College biedt diverse opleidingen aan met betrekking tot motorvoertuigentechniek, en het rallyteam past daardoor perfect bij dit college. De Nissan 350Z zal dan ook onderhouden worden door docenten en leerlingen van het Deltion College. Naast Schutte Informatisering, heeft de Koninklijke Landmacht zich als hoofdsponsor aan het rallyteam verbonden.

Coureur Eric Bolhaar kwam eerder uit voor het Deltion Rallyteam met een Chevrolet Kalos. Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat Annemieke Hulzebos, een ervaren navigatrice uit Goor, zich samen met Eric in zal zetten met de Nissan 350Z. Ook tijdens de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally in het weekend van 18 en 19 september 2009 zullen Eric en Annemieke met de Nissan 350Z te zien zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.