Home / archiefcentraal / sanne hoogeland wint kunstenaarspakket

sanne hoogeland wint kunstenaarspakket

Sanne Hoogland heeft een exclusief kunstenaarspakket ter waarde van 110 euro gewonnen. In verband met het 110-jarig bestaan van Koninklijke Talens, heeft zij aan al haar dealers een dergelijk pakket ter beschikking gesteld om onder klanten te verloten. In Raalte is die dealer Dorie Haarman The Art Company. Na loting kwam Sanne uit de bus. De inhoud van het pakket komt haar goed van pas, omdat ze na de zomer aan de kunstacademie in Zwolle gaat studeren. Dorie wenst haar dan ook veel succes met de studie.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.