Home / archiefcentraal / rtv oost ook in salland met zet m op 11

rtv oost ook in salland met zet m op 11

In het kader van de RTV Oost-campagne ‘Zet ‘m op 11’ brengt de provinciale omroep in de zomer ook meerdere malen een bezoek aan Salland. Zo is de RTV Oost compound op dinsdag 23 juni in Olst-Wijhe te vinden, maandag 13 juli in Broekland, maandag 20 juli in Heeten, maandag 3 augustus in Luttenberg, woensdag 12 augustus in Lemelerveld, woensdag 19 augustus in Heino en zaterdag 27 augustus in Raalte.

Tijdens zo’n bezoek interviewen de verslaggevers van RTV Oost inwoners van de desbetreffende plaats en maken reportages voor Radio en TV Oost. Bovendien kunnen inwoners fantastische prijzen winnen in het dagelijkse ‘Zet ‘m op 11-spel’. Heb je TV Oost op zender 11 gezet en wil je meedoen aan het spel? Stuur dan een mail naar op11@rtvoost.nl met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.