rock and only rock avond in gouverneur

Bij Café de Gouverneur in Raalte gaan ze weer wat nieuws doen. In navolging op de succesvolle Raalter Classic Rock Top 100 van vorig jaar, is er zaterdag 20 juni wederom een avond speciaal voor de rockliefhebbers. DJ FunkyFox zal de meest uiteenlopende rock ten gehore brengen. Door zijn kennis van muziek in het algemeen en zijn privé collectie zal het aanbod divers en zeer verrassend zijn. Of het nu blues, funk, classic, punk of jazzrock is, het kan Dj FunkyFox niet gek genoeg.

DJ Bolinski zal tijdens de ‘Rock and Only Rock’-avond geen hits uit de jaren negentig brengen, maar ook hij zal 70’s en 80’s rock draaien. Zoals altijd draait DJ Bolinski in Club Gouv, het extra zaaltje van de horecagelegenheid aan de Munstersestraat in Raalte. Hier zullen vooral de bekendere nummers uit het genre voorbij komen, zoals nummers van Deep Purple, Led Zeppelin, ToTo, The Stranglers, of Creedence Clearwater Revival. DJ Bolinski ramt ze zonder probleem uit de speakers. De avond rocked vanaf een uurtje of tien, de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.