Home / archiefcentraal / rob grondhuis de topscoorder van salland

rob grondhuis de topscoorder van salland

Heeten-spits Rob Grondhuis is de meest productieve speler van het seizoen 2008-2009. De Heetenaar ontving daarom maandag, na afloop van de nacompetitie-finale voor een plek in de derde klasse, de Salland Centraal doelpuntenbokaal.

Grondhuis bevestigde in de finale tegen Eerbeekse Boys zijn vorm, door zijn ploeg met twee treffers aan de overwinning te helpen. De jonge aanvaller ging in de nacompetitie eigenlijk gewoon verder waarmee hij in de reguliere competitie was geëindigd. Want na zijn 26 doelpunten in de competitie kwamen er in de nacompetitie (vijf wedstrijden) nog eens zeven goals bij. Daarmee bracht hij zijn totale productie op 33.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.