rik lenters finisht achtste op circuit in oss

Rik Lenters is afgelopen pinksterweekend als achtste geëindigd in een wedstrijd om het ONK in de Dutch Superbikes. De coureur van het Lemelerveldse Serco Racing Team had zich op het stratencircuit in Oss als negende gekwalificeerd en leek zich na flink gedrang in de eerste krappe bocht naar voren te kunnen rijden, maar meer dan een achtste plek zat er uiteindelijk niet in.

“Ik weet nu na vijf wedstrijden waar ik sta in het deelnemersveld”, aldus Lenters na afloop. “Het komt er nog niet helemaal uit en natuurlijk wil ik meer! Nu hebben we de stratencircuits in ieder geval gehad en ik popel om mijn kunnen te laten zien op de echte racecircuits. Eerst op Assen en daarna in Duitsland op het circuit van Oschersleben. Ik kijk er enorm naar uit!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.