rijd jij deze zomer op een gratis racefiets

Kijk jij de komende weken met een extra dimensie naar de 96ste editie van de Tour de France? Maakt het jou niet uit wat renners als Lance Armstrong, Alberto Contador of Denis Menchov doen, maar vind je het veel interessanter wat Hollandse jongens als Stef Clement en Robert Gesink doen? Speel dan mee met ons Tourspel. Al vele deelnemers hebben zich inmiddels, maar we weten zeker dat Salland meer tourliefhebbers rijk is.

Speciaal voor de klanten van KokkieBikes in Lemelerveld heeft Ridley samen met Vincent Kok een eigen fietslijn ontworpen. Voor de winnaar van ons Tourspel ’09 staat er zo’n Ridley ter waarde van 1.999 euro klaar aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld. Maar er is meer te winnen. Zo zijn er fietscomputers, wielerboeken, fietsshirts, tijdschriften en bidons te winnen. We hebben onze sponsoren KokkieBikes, Kruiper Tweewielers, Profile Rudi Assink en DD-MC bereid gevonden om een fantastisch prijzenpakket samen te stellen.

De bedoeling is eigenlijk heel simpel. Eenmaal gratis aangemeld op staging2.nucentraal.nl stel je aan de hand van een rennerslijst je eigen tourploeg van twaalf wielrenners samen. Daarvoor krijg je een virtueel budget van 150 miljoen euro. Op basis van de resultaten van de renners van jouw ploeg in de Tour de France 2009, krijg je per etappe punten toegekend. De deelnemer die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft verzameld, rijdt nog deze zomer op die fantastische Ridley-fiets ter waarde van 1.999 euro.

Inschrijven voor onze eerste editie van het Tourspel kan nog tot en met vrijdag 3 juli 23.59 uur. De Tour de France start tien uur later met een proloog in Monaco. Natuurlijk houden we op Salland Centraal en NU Centraal de laatste ontwikkelingen van zowel de Tour de France als ons Tourspel ’09 bij. Het tussenklassement zal bovendien wekelijks in deze weekkrant worden gepubliceerd.

Schrijf je – nu het nog kan – dus snel in op staging2.nucentraal.nl en daag je familie, vrienden en collega’s uit in deze prestigestrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.