Home / archiefcentraal / richard blom hengelt zwaarste vis uit vijver

richard blom hengelt zwaarste vis uit vijver

Richard Blom heeft donderdagavond de viswedstrijd voor senioren, onderdeel van de Kermis Heeten, gewonnen. Blom hengelde in totaal slechts twee vissen uit de bergingsvijver, maar één van die twee vissen woog maar liefst vier kilo. Ruim voldoende voor de overwinning.

Henri Logtenberg eindigde met 1.900 gram op plek twee. Jos Wesselink maakte met 1.600 gram aan vis het podium compleet. Aan de viswedstrijd bij de Heetense bergingsvijver deden vijftien vissers mee. Hot item onder de deelnemers en belangstellenden was vooral het gebruikte aas. Er werden namelijk verschillende trucjes uit de hoge hoed getoverd. En het ene verhaal was natuurlijk nog sterker dan het andere.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.