richard blom hengelt zwaarste vis uit vijver

Richard Blom heeft donderdagavond de viswedstrijd voor senioren, onderdeel van de Kermis Heeten, gewonnen. Blom hengelde in totaal slechts twee vissen uit de bergingsvijver, maar één van die twee vissen woog maar liefst vier kilo. Ruim voldoende voor de overwinning.

Henri Logtenberg eindigde met 1.900 gram op plek twee. Jos Wesselink maakte met 1.600 gram aan vis het podium compleet. Aan de viswedstrijd bij de Heetense bergingsvijver deden vijftien vissers mee. Hot item onder de deelnemers en belangstellenden was vooral het gebruikte aas. Er werden namelijk verschillende trucjes uit de hoge hoed getoverd. En het ene verhaal was natuurlijk nog sterker dan het andere.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.