reko schenkt 7000 euro aan zozijn raalte

Het familiebedrijf REKO uit Raalte bestaat veertig jaar en in het kader van de viering van dat jubileum heeft directeur Vincent Reinders maandag 7.000 euro overhandigd aan Zozijn Raalte. De cheque werd in ontvangst genomen door twee cliënten van Zozijn, die uiteraard zeer verheugd waren met de gift.

Het geld zal gebruikt worden voor de aanschaf van een trampoline en een duofiets met motor. Als dank voor de schenking kreeg Reinders een kunstwerk van keramiek aangeboden uit handen van kunstenaar Florian Krijt. Na overhandiging van de cheque genoten cliënten, medewerkers van REKO en ZoZijn gezamenlijk van koffie met cake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.