Home / archiefcentraal / regen kan pret kermis heeten niet drukken

regen kan pret kermis heeten niet drukken

Ondanks de regen kan de slotdag van de Kermis Heeten succesvol worden genoemd. Vooral de start was perfect. Er gingen zondagochtend namelijk maar liefst 190 mountainbikers van start voor de derde editie van de ATB-toertocht. Daarnaast was ook de belangstelling voor de kermiskerkdienst in de feesttent groot Deze dienst werd voor de allereerste keer in het dialect gehouden, met voorganger Wilhelmien Wichers Schreur.

Tussen 13.00 en 14.00 uur stapten flink wat mensen op de fiets voor de fietstocht, van zo’n 25 kilometer in de richting van Haarle en Helhuizen. Bij terugkomst konden de deelnemers genieten van de eerste Kijk en Doe Markt. Het feest werd afgesloten met een Duitse middag, met medewerking van Der Falsche Heino, en de jaarlijkse stoelendans.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.