Home / archiefcentraal / racident oldtimer tour langs het sallandse

racident oldtimer tour langs het sallandse

De zeventiende Racident Oldtimer Tour laat Salland dit jaar links liggen. De toertocht, die op zondag 28 juni tussen 11.00 en 12.00 uur aan de Ziederpromenade in Zwolle start, komt niet veel verder dan Nieuwleusen het Sallandse land in.

De stoet van prachtige oude auto’s gaat dit jaar langs Noord West Overijssel en doet plaatsen als Wanneperveen (waar een pauze is), Sint Jansklooster en Hasselt aan. Uiteraard kun je kijken naar de familytour, maar meedoen kan ook. Inschrijven kan nog steeds op www.racidentoldtimertour.nl of via nummer 06-51018330.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.