rabobank salland blijft toch dichtbij in raalte

Hoewel diverse Rabobank-medewerkers het kantoor aan de Domineeskamp in Raalte over enkele maanden verlaten, blijft de vertrouwde financiële dienstverlening gewoon aanwezig. Klanten die behoefte hebben aan persoonlijke dienstverlening of graag een adviesgesprek over hypotheken, vermogen of bijvoorbeeld private banking willen hebben, blijven gewoon welkom aan de Domineeskamp 3. Dat kan uiteraard ook steeds meer telefonisch en via diensten als internetbankieren.

Medewerkers met een ondersteunende functie die op dit moment op de bovenverdieping van het pand aan de Domineeskamp en in het achterland werken, verhuizen naar de kantoren in Heino en Olst. Zij maken plaats voor medewerkers van Salland Wonen, dat per november 2009 de nieuwe eigenaar van het pand in Raalte is. Heino en Olst zijn tijdelijke werkplekken voor de medewerkers, tot het openen van het nieuwe kantoor in de Boreel in Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.