raalter fiets4daagse kent een prima start

De Raalter Fiets4Daagse is goed van start gegaan. De eerste twee dagen bracht, ondanks de slechte weersvoorspellingen, in totaal 363 deelnemers op de been. De deelnemers aan de 20 kilometer fietsten richting Wesepe en Luttenberg. De 40 kilometer had de controleposten in Lettele en Lemele. Voor woensdag en donderdag zijn er nog volop dagkaarten te koop. Je kunt tussen 17.30 en 19.00 uur starten bij Laurel’s, aan de Varkensmarkt 7.

Ieder jaar schenkt de organisatie 0,50 euro per deelnemer aan een goed doel. Voor 2009 werd de aandacht getrokken door Alpe d’HuZes. Aan deze grootscheepse actie nam vorige week onder andere oud-Raaltenaar Dick Middag mee. Hij beklom op 4 juni maar liefst zes keer de Alpe d’Huez. CRT Raalte ondersteunt graag het initiatief van Dick en alle andere deelnemers, om op deze sportieve en loodzware manier geld bij elkaar te fietsen voor de strijd tegen kanker. Woensdagavond zal de organisatie het bijeen gefietste bedrag persoonlijk aan Dick overhandigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.