prima start vierdaagse van mc free wheels

De jaarlijkse motorvierdaagse van MC Free Wheels is maandag met prima weersomstandigheden van start gegaan bij ’t Trefpunt in Heeten. De deelnemers maakten een tocht van zo’n honderd kilometer en kwamen onder andere door Borculo.

De komende drie avonden staan er nog enkele afwisselende tochten van ongeveer honderd kilometer op het programma. Alle routes worden zowel op papier, als voor GPS aangeboden. Inschrijven kan tussen 18.30 en 19.30 uur in ‘t Trefpunt in Heeten. Vanaf alle invalswegen van Heeten is aangegeven hoe je bij ‘t Trefpunt komt. Kijk voor meer info op staging2.mcfreewheels.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.