pokeren populair bij oranje cafe heeten

Jong en oud vermaakte zich met darten, pokeren of kruisjassen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren was de belangstelling voor het darten iets minder. “Populair dit keer was vooral het pokeren”, vertelt Jos Bril namens de organisatie. Grote winnaar bij het pokertoernooi werd Mike Pronk. Hij had de meeste chips en hield respectievelijk Jaap Hoogeboom en Thijs Vloedgraven achter zich. Bij het darten ging Willie Groot Schaarsbergen met de hoofdprijs aan de haal. Johan Klunder eindigde als tweede en Ton Oldebijvank pakte brons.

Voor het kruisjassen waren zo’n vijftig kaarters naar de tent gekomen. Het kaarttoernooi bleef tot het einde spannend, maar uiteindelijk ging de winst naar mevrouw G. Meijerink. Zij behaalde 3.935 punten. Mevrouw M. Bruggeman (3.853) ontving na afloop de tweede prijs en de heer Kemper (3.776) werd derde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.