plezierig optreden big band in t lommerrijk

Een kleine tweehonderd toeschouwers genoot zichtbaar van het enthousiaste spel van circa 25 leerlingen van het Carmel College, op sommige momenten aangevuld met voormalig leerling Thomas Bril als zanger. De big band speelde onder leiding van docent Benito Hulshoff verschillende jazz-, R&B- en popklassiekers.

Voor de Luttenbergse Sanne Holterman was het zondagmiddag een thuiswedstrijd. Met verve leverde de gitariste een bijdrage als zangeres in nummers als Proud Mary van Ike en Tina Turner en I Wish van Stevie Wonder. Hulshoff: “We treden natuurlijk wel vaker buiten schoolverband op, maar spelen op deze prachtige plek en voor dit publiek maakte dit optreden voor ons allen wel bijzonder.” Ook de organisatie was zeer tevreden. “Het bleef droog, er was veel publiek en iedereen was enthousiast”, aldus Theo de Vries van het amfitheater. “Opnieuw een bewijs dat dit theater in een behoefte voorziet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.