per fiets van assink naar salland festival

Honderden buitenlandse gasten verblijven de komende dagen weer in Raalte. Het Salland Festival is begonnen. Scholen en verzorgingstehuizen merken dat al vanwege optredens. Salland kan komend weekend in de feesttent op de Domineeskamp terecht.

Gastgezinnen hebben het er maar druk mee. Donderdag vroeg in de ochtend moesten dansers en musici al afgeleverd worden bij de tent voor optredens. Donderdagavond eten de gasten weer thuis. Daarna weer naar de tent en ’s nachts weer ophalen. Vrijdag weer vroeg naar de Domineeskamp… Profile Rudy Assink biedt flink wat gezinnen een prima oplossing. Een leenfiets voor een dag of wat.

“Die service verleen ik graag”, aldus Rudy, “op die manier kan ik ook mijn steentje bijdragen aan het festival. Als alle gastgezinnen maar niet langs komen voor een fiets. Het is zo lang de voorraad strekt en die voorraad, die is wel eindig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.