parkeerterrein voor de c1000 op de schop

Het voorste gedeelte van de Domineeskamp in Raalte, vanaf het toiletgebouw tot en met het einde van de parkeerplaats aan de kant van de C1000, wordt vanaf donderdag 18 juni opnieuw bestraat.

Om het winkelend publiek parkeergelegenheid te bieden tijdens de werkzaamheden, wordt het parkeerterrein in fases herbestraat. Ongeveer een kwart van het parkeerterrein zal voor de bouwvak worden bestraat. Vanaf begin september, na de Stöppelhaene, wordt de rest van het terrein herbestraat. De werkzaamheden zullen naar verwachting in het najaar afgerond zijn. Tijdens de werkzaamheden krijgen enkele standplaatshouders van de woensdagmarkt een andere plaats op het marktterrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.