organisatie atb tocht heeten blij met switch

De derde editie van de ATB-toertocht Heeten gaat de boeken in als een zeer succesvolle editie. Met een deelnemersveld van in totaal 190 fietsers maakte dit evenement afgelopen zondag tevens een belangrijke groei mee.

Anton Berends namens de organisatie: “Dit jaar hadden we de toertocht voor het eerst op zondag in plaats van zaterdag, dus was het voor ons wel even spannend. Maar in de aanloop naar de tocht werd ons duidelijk dat we konden rekenen op een behoorlijk deelnemersveld. Er kwamen zelfs mensen uit onder andere Heemstede, Assen, Vriezenveen en Enkhuizen naar Heeten voor de ATB-toertocht.”

Fantastisch voor de organisatie, die de intentie heeft om elk jaar te groeien. “Maar dat mag niet ten koste gaan van het plezier in deze recreatieve sport en de gezelligheid vóór, tijdens en ná het evenement”, aldus Berends, die namens de organisatie graag alle vrijwilligers en grondeigenaren, die hebben meegewerkt aan het slagen van dit evenement, nogmaals wil bedanken. “En natuurlijk hopen wij iedereen volgend jaar weer terug te zien tijdens de ATB-toertocht Heeten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.