open middag in heemtuin veermans hof

De Wijhese IVN-afdeling De Grutto houdt zondag 28 juni van 13.00 tot 16.00 uur een open middag in de heemtuin Veermans Hof IJsselflora aan de Bongerd in Wijhe, achter Het Weijtendaal.

Alle werkgroepen van het IVN presenteren zich die middag. Leden van de werkgroep Heemtuin leggen die middag alles uit over de tuin, die er op dit moment prachtig bij ligt. Maar je mag ook zelf rondkijken en ontdekken. Om 14.00 uur begint een rondleiding en een ontdekkingstocht voor kinderen. Er is ook een puzzeltocht, geschikt voor grote kinderen en volwassenen. En er zijn waterbeestjes te bewonderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.