open huis in nieuwbouwproject het dok

Het Dok, nieuwbouwproject aan de Nieuwe Markt in Raalte, houdt open huis op de ‘Dag van de Bouw’, komende zaterdag 6 juni. De Dag van de Bouw is een specifiek onderdeel van de landelijke campagne ‘De Bouw maakt het’ van Bouwend Nederland.

Het appartementencomplex Het Dok bestaat uit een aantal winkels op de begane grond met boven twaalf appartementen verdeeld over twee woonlagen. De tweede verdiepingsvloer is inmiddels gelegd dus het bouwwerk begint al aardig vorm te krijgen.

In heel Nederland worden verschillende nieuwbouwprojecten opengesteld voor het publiek. In het kader hiervan stelt Loohuis Bouwgroep de bouwplaats van het appartementencomplex Het Dok aan de Nieuwe Markt in het centrum van Raalte open voor het publiek. Tussen 10.00 uur ’s morgens en 16.00 uur ’s middags is iedereen die belangstelling heeft of gewoon nieuwsgierig is welkom op de bouwplaats. Van Loohuis Bouwgroep zijn verschillende medewerkers aanwezig voor tekst en uitleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.