Home / archiefcentraal / open huis bij zorgboerderij t hamel in wijhe

open huis bij zorgboerderij t hamel in wijhe

In het kader van de gezamenlijke open dag van zorgboerderijen in Nederland, opent ook zorgboerderij ’t Hamel in Wijhe zaterdag 6 juni haar deuren voor alle belangstellenden. Je kunt tijdens de open dag een kijkje nemen in de karakteristieke 340 jaar oude boerderij, met een pronkkamer met bedstee en authentieke schouw. Op de oude deel vindt er een expositie plaats van de twee Wijhese kunstenaars Roel Huurneman en Teun de Haan.

Zowel jong als oud kan deelnemen aan een creatieve workshop met het thema boerenleven. Rondom de boerderij zijn zaterdag diverse zitjes, waar je heerlijk kunt genieten van de landelijke omgeving. Zoals in de boomgaard, de siertuin en bij de pas aangelegde moestuin met de verschillende teeltvakken. Anton Kleineschaars (van het Wiejes Cabaret) zorgt voor de muzikale en vrolijke noot. De open dag aan de Hamelweg 12 in Wijhe begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.