op zoek naar vleermuizen met ivn de grutto

IVN-afdeling De Grutto in Olst-Wijhe organiseert woensdagavond om 21.45 uur een vleermuizenexcursie onder leiding van Theo Douma. Deze excursie start bij de Heemtuin aan de Bongerd in Wijhe en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Je kunt je nog aanmelden bij Annet van der Veen op 0570-523937.

De heer Douma geeft woensdagavond eerst over informatie in het algemeen, waarna er in een wandeling door Wijhe wordt gezocht naar deze dieren. Met behulp van een Bat-detector worden de signalen van de vleermuizen omgezet in door de mens hoorbare geluiden. Aan de hand daarvan kan de vleermuissoort worden vastgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.