Home / archiefcentraal / oosterhuis en nijboer stappen naar de rvj

oosterhuis en nijboer stappen naar de rvj

Oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Raaltenaar Ronald Nijboer stappen naar de Raad van de Journalistiek, want ze zijn verbolgen over het feit dat RTV Oost deze week twee uitzendingen heeft gewijd aan de problematiek tussen het Regiotapduo en Go Planet. De regionale omroep schonk dinsdag en woensdag in een tweeluik aandacht aan het conflict dat Oosterhuis en Nijboer hebben met de amusementsboulevard Go Planet in Enschede.

Volgens het Regiotapduo is er in de twee uitzendingen van RTV Oost een eenzijdig beeld geschetst over de exploitatie van Go Planet. Het tweetal verwijt de omroep dat hun adviseur geen kans heeft gehad om in de uitzending te reageren, en daarom hebben Oosterhuis en Nijboer een klacht bij de Raad van de Journalistiek ingediend. RTV Oost ligt daar overigens niet echt wakker van, zij ziet de procedure met vertrouwen tegemoet.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.