oosterhuis en nijboer boos op rtv oost

Oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Raaltenaar Ronald Nijboer zijn boos op RTV Oost. Het duo wil niet hebben dat er dinsdag en woensdag in een tweeluik van RTV Oost aandacht wordt besteed aan hun conflict met de eigenaren van de amusementsboulevard Go Planet in Enschede.

Volgens raadsman Drost, die Oosterhuis en Nijboer vertegenwoordigt, staat de tweeluik van RTV Oost bol van de verdachtmakingen en feitelijke onjuistheden. Ook wijst Drost de provinciale omroep er (per brief) nadrukkelijk op dat RTV Oost zich met het programma schuldig kan maken aan smaad. Oosterhuis en Nijboer zijn verder van mening dat hun conflict met de Go Planet-eigenaren buitenproportioneel veel aandacht krijgt bij RTV Oost. Het duo heeft de indruk dat RTV Oost daarmee hun nieuwe tv-zender Onze TV op voorhand de wind uit de zeilen wil nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.