Home / archiefcentraal / nog meer fotos van het midzomerfeest

nog meer fotos van het midzomerfeest

Door Harrie Huisman van www.marienheemonline.nl is Salland Centraal de afgelopen dagen, tijdens de jubileumeditie van het Midzomerfeest Mariënheem, keurig voorzien van foto’s. Voor al die foto’s verwijzen wij je graag door naar het dossier over het feest.

Maar daarnaast nam ook fotograaf Stefan Kemper zondag een kijkje in Mariënheem en die foto’s willen we je niet onthouden. Kemper maakte enkele fraaie plaatjes van de kamelenrace en de kinderwagenrace. Daarnaast zag hij de winnaar van de ‘Rensen shovel- en kraanbehendigheidswedstrijd’ een dame bodypainten.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.