nieuwe startplek voor sallandse vierdaagse

De tent van de Sallandse Wandelvierdaagse wordt dit jaar niet opgebouwd op de Domineeskamp in Raalte, maar op het braakliggende terrein aan de Munstersestraat waar voorheen peuterspeelzaal De Stoppeltjes was gehuisvest.

De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse, die van 20 tot en met 23 oktober voor de tweede keer wordt gehouden, is bijzonder blij met de nieuwe locatie. “Toen wij met de gemeente in gesprek gingen over het organiseren van de tweede editie van de vierdaagse, werd al snel duidelijk dat de Domineeskamp – vanwege de geplande herontwikkeling van de Domineeskamp – als start- en finishplaats in de herfstvakantie niet beschikbaar zou zijn. Maar dit alternatief is prima”, zegt voorzitter Chris de Bont.

“Op deze manier behoudt de vierdaagse haar plek in het centrum van Raalte en kan de bevolking het evenement spontaan meebeleven, zonder daarvoor speciaal naar het terrein op zoek te gaan. Daarnaast sluit ook het ontvangst, dat het ROV in het vooruitzicht heeft gesteld, prachtig aan op deze eenmalige A-locatie”, aldus De Bont, die alle belangstellende wandelaars graag doorverwijst naar staging2.sallandsewandelvierdaagse.nl voor meer info over de vierdaagse van 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.