mooi einde van jubileumeditie midzomerfeest

Ondanks een aantal fikse regenbuien, heeft Mariënheem zondag een prachtige slotdag van de 25ste editie van het Midzomerfeest beleefd. Net als de voorgaande dagen was er zondag een bomvol programma met als hoogtepunten een kamelenrace en de babykruipwedstrijden. Die werd gewonnen door Luuk van Assen, nadat hij voor de tijd al flink had geoefend. De pas negen maanden oude baby deed dat binnen in de grote feesttent, want het weer liet het kruipen buiten niet toe.

Toen de grootste buien Mariënheem voorbij getrokken waren, ging het progamma ’s middags verder in de open lucht. Met name de kamelenrace zorgde voor veel plezier bij het publiek, dat in groten getale op dit spektakel was afgekomen. Afsluitend aan de kamelenrace werd de aandacht door een vliegtuig van ‘Wings over Holland’ opgeëist met enkele halsbrekende stunts boven het feestterrein. Lang kon het publiek buiten echter niet genieten, want wederom was pluvius spelbreker.

De Gebroeders Ko waren hierbij de redding voor de organisatie, want bij hun optreden in de tent ging het publiek compleet uit zijn dak. Met boerenrock van de Drenthse formatie Mooi Wark werd de jubileumeditie van het Mariënheemse Midzomerfeest afgesloten, maar niet voordat de organisatie het publiek nog trakteerde op een lasershow. Een compilatie van 25 jaar lang feest in Mariënheem bracht het toegestroomde publiek compleet in verroering. De lasershow was een prachteinde van een prachtig feestweekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.