monstertrucks naar feestweek lemelerveld

Lemelerveld heeft hiermee een nationale primeur binnengehaald.

MX Action Group is hofleverancier voor bijna alle mediabedrijven in de Benelux. De stuntmannen zijn goed voor vijf wereldrecords in de stuntwereld en meer dan twintig gastoptredens in internationale films waaronder ‘Goldfinger’, ‘Mission Impossible 2’ en ‘The Fast and The Furious’. De toegang is gratis.

Het twee uur durende spektakel begint al bij de ingang waar je gratis op de foto kunt met een monstertruck plus bestuurder. Wat mag je vanaf 19.00 uur verder verwachten? Stunts met motoren (sprongen door ringen van vuur, wanden en over mensen en wagens), auto’s (spectaculaire acties op twee wielen) en monstertrucks. Deze vijf ton zware monsters laten geen spaan heel van de autowrakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.