Home / archiefcentraal / monstertrucks naar feestweek lemelerveld

monstertrucks naar feestweek lemelerveld

Lemelerveld heeft hiermee een nationale primeur binnengehaald.

MX Action Group is hofleverancier voor bijna alle mediabedrijven in de Benelux. De stuntmannen zijn goed voor vijf wereldrecords in de stuntwereld en meer dan twintig gastoptredens in internationale films waaronder ‘Goldfinger’, ‘Mission Impossible 2’ en ‘The Fast and The Furious’. De toegang is gratis.

Het twee uur durende spektakel begint al bij de ingang waar je gratis op de foto kunt met een monstertruck plus bestuurder. Wat mag je vanaf 19.00 uur verder verwachten? Stunts met motoren (sprongen door ringen van vuur, wanden en over mensen en wagens), auto’s (spectaculaire acties op twee wielen) en monstertrucks. Deze vijf ton zware monsters laten geen spaan heel van de autowrakken.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.