Home / archiefcentraal / molenweg na lange tijd weer opengesteld

molenweg na lange tijd weer opengesteld

Raalter wethouder Ben Haarmen heeft vrijdag samen met de heer Snel de Molenweg tussen Heino en Lierderholthuis officieel geopend. De heer Snel woont al meer dan negentig jaar aan de Molenweg en heeft deze verscheidende malen zien veranderen. Eerst van zandweg naar klinkerweg, en nu dan met geasfalteerde fietssuggestiestroken langs de rijbaan, die nog steeds uit de oorspronkelijke klinkers bestaat. Ook het straatwerk bij de spoorwegovergang is vernieuwd.

Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht aan de brug over de Nieuwe Wetering, die al wel begaanbaar is voor verkeer. Walter Liebregts van PB Lierderholthuis zag het vrijdag allemaal met een goedkeurende blik doe. “Het Plaatselijk Belang heeft zich, samen met de buurtbewoners en de gemeente Raalte, de afgelopen periode namelijk goed ingezet om dit resultaat te bereiken”, aldus Liebregts.

De openstelling van de Molenweg werd vrijdag druk bezocht. Met name de uitgelopen jeugd liet zich de inhoud van een ijscowagen van Café d’Olde Wettering goed smaken.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.