miss maaike maakt ggd prijswinnaars blij

Na een succesvol verlopen Gezonde Ontbijtweek, die van 25 tot en met 29 mei plaatsvond in de Zwolse wijken Diezerpoort en Holtenbroek, heeft de GGD IJsselland opnieuw tijd voor ontbijt gemaakt. Maaike Heethaar, Miss Overijssel 2008 en ambassadrice van de gemeente Raalte, reikte donderdag namelijk de prijzen van een kleurwedstrijd uit in wijkcentrum Rembrandtien in Diezerpoort.

Scholen konden tijdens de Gezonde Ontbijtweek meedoen aan een kleurwedstrijd, die door een vakkundige jury is bekeken en beoordeeld. Geheel in de stijl van de actie werden daar gezonde prijzen aan gekoppeld, zoals steps en springtouwen. Winnaars in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar zijn Eyyub, Noimi en Lisanne. De winnaars in de categorie 4 tot 8 jaar zijn Justin, Romaissa en Shayan en in de categorie 8 tot 12 jaar wonnen Semya, Mark en Jens een leuke prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.