Home / archiefcentraal / midzomerfeest met veel humor van start

midzomerfeest met veel humor van start

De 25ste editie van het Midzomerfeest in Mariënheem is begonnen. Met het opzetten van de traditionele Midzomerboom werd het feest donderdagavond onder toeziend oog van een grote groep Mariënhemers officieel geopend.

De jubileumeditie kende op de openingsavond meteen al meerdere hoogtepunten. Zo was de optocht met de voormalige midzomerbruidsparen een ware happening. Om nog maar te zwijgen over het humoristische optreden van Zwiekoteboebo. De cabaretgroep uit Lettele kreeg de mensen in de uitverkochte feesttent dubbel van het lachen.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.