Home / archiefcentraal / markerink kan op zoek naar nieuwe ploeg

markerink kan op zoek naar nieuwe ploeg

Flexpoint stopt aan het einde van dit seizoen met de sponsoring van de gelijknamige internationale vrouwenwielerploeg. En dus kan Loes Markerink op zoek naar een nieuwe ploeg, tenzij er een nieuwe hoofdsponsor zich meldt voor het huidige team van de 23-jarige Raaltese.

Ploegleider Klas Johansson heeft van de sponsor te horen gekregen dat de kredietcrisis een belangrijke rol speelt in de beslissing om het aflopende contract niet te verlengen. Bij Flexpoint rijden naast Markerink onder andere Mirjam Melchers, de Zweedse Susanne Ljungskog en Loes Gunnewijk. Flexpoint was sinds de oprichting van de ploeg in 2005 als sponsor betrokken bij de formatie. Het team boekte tal van successen, zoals wereldbekeroverwinningen, zeges in rittenkoersen als de Tour de l’Aude en de Holland Ladies Tour en behaalde verschillende nationale titels.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.