mark en maureen oors beste trr echtpaar

Ondanks de slechte weersvoorspellingen is het Ogink Asperge echtparentoernooi van Tennisvereniging Ramele zondag zonder één druppel regen afgewerkt. In de hoogste poule zegevierden Mark en Maureen Oors. Zij waren in de finale net te sterk voor Han Schoot Uiterkamp en Helga Biezeman.

In de B-poule versloegen Klaas Hilverda en Marieke Bömer in een spannende finale Mathieu en Hilly Kunnen. De poedelprijs ging dit jaar naar Leo en Diny Siero, aangezien Leo moest uitvallen met een enkelblessure. Mede dankzij de grote deelname sprak de wedstrijdcommissie na afloop van een geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.