Home / archiefcentraal / marieke haarman nieuw gezicht bij lookx

marieke haarman nieuw gezicht bij lookx

Het eerste jaar Lookx aan de Korenstraat in Raalte zit er net op. Allround beautyspecialist Kyra Diender kijkt trots en dik tevreden terug. De zaken gaan zo goed dat Kyra met ingang van 1 juni een nieuwe kapster in dienst heeft genomen: Marieke Haarman.

“Met haar ervaring, kijk op de trends van nu en haar persoonlijke aanpak kan het succes van Lookx alleen maar groter worden”, vertelt Kyra. Lookx voorziet in een compleet beautyconcept. De deuren van de salon aan de Korenstraat 27 in Raalte (naast de watertoren) zijn dagelijks van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Je bent er van harte welkom voor een frisse knipbeurt, van puntjes tot een compleet nieuwe coupe, maar ook voor diverse schoonheidsbehandelingen, een manicure of een ontspannende gezichtsmassage.

Wie eens extra feestelijk voor de dag wil komen, kan bij Lookx op professionele wijze make-up laten aanbrengen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.lookxraalte.nl. Lookx is telefonisch bereikbaar op 0572-850415.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.