maar liefst 640 fietsers toeren door vechtdal

De Vechtdalfietstoch was zaterdag weer een enorm succes. Liefst 640 deelnemers deden mee aan het jaarlijkse evenement van de Toerclub Dalfsen. Toerleider Gerard van Bennekom en zijn mannen en vrouwen zagen in totaal maar liefst 180 fietsers deelnemen aan de diverse afstanden van de Vechtdalfietstocht. Voor de langere afstanden (Internationale Vechtdaltoer) waren 460 fietsers naar Dalfsen afgereisd.

De Toerclub Dalfsen had forse investeringen gedaan, om de deelnemers een onbezorgde tocht door het mooie Vechtdal te bezorgen. Er zijn nieuwe borden aangeschaft voor de verwijzing naar de parkeergelegenheid, nieuwe pijlen ten behoeve van de veiligheid en een groot aantal waarschuwingsborden. De deelnemers waardeerden de bijdrage zeer. Naast de mooie en soms verrassende routes konden de deelnemers onderweg ook gebruik maken van de verzorgingsposten. En daar werd – zeker door het mooie weer – goed gebruik van gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.