Home / archiefcentraal / luttenberg slaat weer aan het beachtennisen

luttenberg slaat weer aan het beachtennisen

Van dinsdag 2 juni tot en met zondag 7 juni wordt alweer de zevende editie van het beachtennistoernooi Luttenberg gehouden, in de zandafgraving van de familie Heuven aan de Butzelaarstraat.

‘s Avonds beginnen de wedstrijden om 19.00 uur. Op woensdag speelt de jeugd vanaf 13.30 uur en op donderdagavond laten de 55-plussers zien dat lichaam en geest nog soepel zijn. De finales worden gespeeld op zondag. De kwartfinales beginnen om 9.30 uur en de grote finales (jeugd, dames, heren en 55-plus) beginnen om 14.30 uur.

Voor de jeugdige toeschouwers is er naast het beachtennis op de zondag ook ander vertier. Er is een groot springkussen waar ze zich uren op kunnen vermaken. Ook zijn hele lekkere ijsjes verkrijgbaar en loopt er een pelikaan rond. Dus als de kinderen slim zijn, nemen ze vader en moeder op zondag 7 juni mee naar de finales van het toernooi. In de grote tent is voor papa of mama koffie, frisdrank of een lekker koud biertje verkrijgbaar. Met behulp van muziek en mooi weer wordt het een echte beachparty.

Het beach-tennistoernooi (georganiseerd door de dinsdagavond ploeg van tennisvereniging Luttenberg) is mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van meer dan 35 bedrijven. De organisatie is deze bedrijven dankbaar voor de steun.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.