louise van der linde neemt prijs in ontvangst

Louise van der Linde uit Wijhe heeft onlangs een waardecheque voor een studioreportage bij De Fotograaf in ontvangst genomen. De winnaar van de derde ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf, kreeg de cheque uit handen van Thea Klink, medewerkster van De Fotograaf in Raalte. De opdracht was om een foto te maken die in het teken stond van de lente. Louise kwam met een foto van het ontluikende groen.

Clark Hueting van De Fotograaf oordeelde als jury: “Een heerlijk frisse foto die het thema van de wedstrijd ‘Lente’ goed tot zijn recht laat komen. De net opengesprongen knoppen lijken zich aan de zon te warmen. Prachtige kleuren, goed belicht. Ook is er gebruik gemaakt van een diagonale lijn die de compositie ten goede komt. Als het had gekund, was het misschien nog mooier geweest als de takken (rechts boven) op de achtergrond niet in beeld waren gekomen. Die leiden een tikkie af. Desalniettemin een goed geschoten opname waarvan de maker het verdient even in het zonnetje te worden gezet! Gefeliciteerd!”

Het thema van de nieuwe ronde van de fotowedstrijd is ‘voetbal’. Naast een fotoshoot bij De Fotograaf maak je ook kans op een ‘elftal van voetballen’, aangeboden door Intersport Schutte. Foto’s kun je [url=http://fotograaf.sallandcentraal.nl/]onze speciale actiesite[/url] kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.