lierderholthuistoernooi toe aan 22ste editie

Volleybalvereniging Lierderholthuis organiseert op zondag 16 augustus weer het recreatieve Lierderholthuistoernooi. Dit gezellige en sportieve volleybaltoernooi wordt voor de 22ste keer gehouden. Oftewel: Het gaat hier inmiddels om een heuse traditie, achter Café d’Olde Wettering.

Oude vrienden ontmoeten elkaar weer, complete families doen mee en buurtbewoners gebruiken de gelegenheid om vakantie-ervaringen uit te wisselen. Voor de kinderen is er altijd extra aandacht, want tijdens het toernooi is er een springkussen aanwezig. Op de maximaal zes velden worden door ieder team in principe zes wedstrijden van ongeveer twintig minuten gespeeld. De toernooi-opzet is ten opzichte van voorgaande jaren gelijk gebleven en ook de voorwaarden voor de deelnemende teams zijn ongewijzigd.

Per team moeten minimaal twee dames zijn opgesteld. In elk team mogen maximaal twee competitiespelers (-speelsters) zijn opgesteld. En ieder team dient een scheidsrechter te leveren. De sterkere teams worden bij elkaar geplaatst, een ieder kan een voorkeur aangeven. De kosten voor deelname zijn 25 euro per team. Voor de jeugdteams, maximale leeftijd 17 jaar, zijn de deelnamekosten 15 euro per team.

Snelle opgave is noodzaakzakelijk om het toernooi goed voor te kunnen bereiden én vol is vol. Voor meer informatie of vragen bel Johan Dijkman: 0572- 391875.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.